lauantai 3. tammikuuta 2015

Tuiskua ja tuulta


 Jos olette odotelleet tietoja Kalliomäen puutöiden etenemisestä niin edelleen saatte odottaa! Eilinen sää ei todellakaan houkutellut lähtemään kohti Kalliomäkeä vaan teimme päätöksen jäädä kotiin. Ja se päätös osoittautui varsin hyväksi. Koti nimittäin alkoi näyttämään siltä, että tässä on tovi vain kävelty pölykoirien ja epämääräisten kasojen yli. 

Myös vähemmän mukava ongelma odotti ratkaisuaan. Joululiinalle oli valunut steariinia kynttilöistä. Kokeilin silittämistä ja sen jälkeen tahranpoistoainetta, mutta ei. Koska kynttilät olivat punaiset niin kyllä vaaleaan liinaan tahra jäi. Onko teillä lukijoilla jotain näppäriä ohjeita steariinin poistamiseen tekstiileistä? Mielelläni niitä kuulisin.

Siivoaminen oli paikallaan myös siksi, että saimme odotettuja vieraita. Hurmaava nuoriherra vanhempineen saapui iloksemme. Tovi oli taas vierähtänyt edellisestä tapaamisesta. Mihin ihmeeseen tämä aika oikein katoaa?

Kalliomäki kutsuu meitä tänään. Ilma ei edelleenkään näytä mitenkään puutöihin kutsuvalta, mutta on kuitenkin jo parempi kuin eilen. Ei nuo puukasat itsestäänkään puulatoomme taida ilmestyä?

 

Ensimmäisenä kesänä Kalliomäellä eräs toinenkin katto vaati toimepiteitä... Katto-ongelmat tuntuvat kutsuvan meitä luokseen. Myös kotona oli ensimmäisinä vuosina tehtävä kattoremontti. Joten kokemusta alkaa olemaan. Myös tämän nukkuma-aitan katto korjattiin samaan aikaan kuin Kalliomäenkin.

Mukavaa lauantaita teille kaikille, jotka olette päätyneet lukemaan blogiani! Kiitos siitä.

4 kommenttia:

 1. Jääpalalla olen useasti saanut steariinitahrat pois. Toivottavasti onnistuu sullakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyypä kokeilla neuvoasi.

   Poista
 2. Löysin nämä Elämää Kalliomäellä plogin. Mielenkiinnolla tulen seuraamaan tämän etenemistä. Ei nämä ajatukset ja tekstit ilman vaivaa tänne siirry. Ilo-oloa päiviinne ja kirjoittamisen runsautta.

  VastaaPoista
 3. Kiitos itsellesi, kun päädyit lukemaan tätä! Toivottavasti mielenkiinto säilyy jatkossakin. Ilo-oloa!

  VastaaPoista