tiistai 6. tammikuuta 2015

Loppiaisen puuhia


Tänään on ollut odottavan tunnelman päivä. Arki koittaa huomenna ja jotenkin aina tämä viimeinen päivä ennen arkea on tunnelmaltaan hieman erilainen. Aamu oli kaunis ja kylläpäs oli mukavaa istuskella rauhassa kahvikupposen ääressä auringon paistaessa ja pakkasen paukkuessa ikkunan takana. Aamun lehden lukeminen sen sijaan vaati hieman ylimääräistä työtä. Lukko kun oli jäätynyt postilaatikosta. Pienellä puuhastelulla lehti kuitenkin saatiin pöytään ja kahvihetki oli lähes täydellinen!


Joulukuusi on tänä vuonna ollut todella kestävä. Se ei ole juurikaan varistanut havujaan ja jotenkin tuntui lähes hölmöltä alkaa sen koristuksia poistamaan. Koska joskus se on kuitenkin tehtävä niin ehkä oikea aika oli nyt sitten tänään. Kuusen pois viemisen jälkeen tulee aina jotenkin sellainen keväinen olo. Tuleeko teillä muilla? Ihan teki mieli lähteä tulppaanikimppuostoksille!


En jaksa lakata ihmettelemästä sitä, että miten ihmeessä orkideani jaksavat tehdä kukkavarsia ja jopa avata kukkia näin pimeään aikaan. Ehkä nekin aavistelevat kevään tuloa? Vaikkakin siihen on näin tammikuun alussa vielä matkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti