sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Vapputervehdys Kalliomäeltä!


 Niin se saapui vappu ja Kalliomäen päivät.
Kaikessa alkuvuoden muutoksessa ei yöksi Kalliomäelle ole aiemmin ehditty. Joten voitte kuvitella, kuinka mukavalta tuntui,  kun tämä päivä taas koitti.

Puuhat eivät ahdistaneet, vaikka niitä kyllä riitti. Olihan muuton myötä laatikko, jos toinenkin löytänyt tiensä tänne. Eikä edes varaston avain, joka jäi kuin jäikin kotiin saanut suurta sanailua aikaiseksi. Totesimme vain, että nyt ei tarvitse haravoida eikä grillata!Hyvää seuraa, ruokaa ja juomaa. Sellainen oli vappumme.
Mitäpä sitä muuta elämässä kaipaakaan.


Tämä vappu oli myös Nuorenherran ensimmäinen. Hän tosin ei ensimmäisestä vapusta niin perustanut. Enemmänkin ihanasta oleilusta Kalliomäellä. Yllätykseksemme häntä uskalsikin päästää pihassa vapaaksi. Rotu kun on alun alkaen suunniteltu metsästykseen niin ei ollut ollenkaan varmaa uskaltaisiko niin toimia. Hänestä on kovaa kyytiä tullut varsinainen citykoira. Ensimmäisenä aamuna hän oli suorastaan kauhuissaan kaikesta siitä metelistä mitä linnut saivat aikaiseksi ja oli enemmänkin sitä mieltä, että nopeasti takaisin sisälle. Siedätys toimi ja lopulta kaiken aikaa olisi pitänyt päästä ulos. Voin kuvitella, että Vanhanherran tavoin Kalliomäestä muodostuu Nuorelleherralle tärkeä paikka.


Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti