torstai 5. toukokuuta 2016

Keväinen Kalliomäki


Tässä vaiheessa vuotta luonto Kalliomäellä elää ja muuttuu jatkuvasti. Niin kuin toki kaikkialla. Mutta varsinkin täällä sen huomaa, kun ei pysty paikan päällä olemaan koko ajan niin tuntuu, että kun taas perjantai koittaa ja mökille saapuu niin kaikki on muuttunut!
Tällä hetkellä vesi on vielä järvessä korkealla ja läheisen kosken kuohut kuuluvat mökille voimakkaasti. Myöhemmin kesällä kosken edelleen kuulee, mutta vain etäisenä huminana.Kevään saapumisen huomaa myös siitä, että yleiset jätepisteet muuttuvat mökkiläisten siivoustalkoiden päätepisteiksi. Ja oi ja voi, kun minun on vaikeaa pidätellä itseäni.
Kuvassa näkyvän pärekorin minun oli aivan pakko pelastaa kaatopaikalta. Ihan yritin pidätellä, mutta ei onnistunut. :DKevään tulon huomaa myös järjestely ja muutostuulista, jotka minussa virtaa!
Rakkaan ystävän joululahjakin päätyi viimein seinälle. Ei tarvitse enää vohvelireseptiä katsella kännykän näytöltä, kun nyt se löytyy seinältä! Kiitos <3
Viimein sain myös tilattua pihalle siirtolavan, jotta pihalta sieltä täältä löytyvä metallijäte sekä varastoita täyttävä sekajäte pääsee oikeaan paikkaan. Kuormittamatta yleistä jätepistettä!

KEVÄT!! <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti