maanantai 8. kesäkuuta 2015

Elämän ihmettelyä ja arvontaa


Jotenkin kovasti kesälomaa odottelevilla tunnelmilla olen pohtinut, että kuinkahan sitä osaisi vain nauttia elämän tuomista hetkistä ilman suurempia stressailuja ja pohdintoja?! Ympärillämme karvakuonot ovat kyllä mitä parhaimpia tässä neuvojina. Meidän Vanhaherra on säilyttänyt ihanan uteliaisuuden kaikkea kohtaan. Saati sitten pennut, jotka katsovat kaikkea uusilla uteliailla silmillä! Tuollainen ihana utelias neiti on hiljattain liittynyt osaksi siskoni perhettä :) 
Kuten viimeksi lupailin niin nyt lienee paikallaan laittaa käyntiin arvonta Facebookissa Kalliomäen sivun sadan tykkäjän rajan ylittymisen kunniaksi!

Tässä jo tovi sitten en mitenkään saanut pidäteltyä itseäni, kun kirpputorilla tuli vastaan ihana emalisiivilä! Kun se oli niin hyväkuntoinenkin :D Silloin ei haitannut edes se, että Kalliomäeltä löytyy niitä jo kaksin kappalein. Kotona sentään järki voitti ja päätin, että Kalliomäelle en sitä vie vaan annan vaikka lahjaksi jollekin joka sitä osaa arvostaa. Tuon sadan tykkääjän ylittymisen jälkeen mieleen tuli seuraava tuuma: ehkä blogia seuraaville voisi siivilä olla mieleinen. Jos näin on, niin osallistu arvontaan kommentoimalla tätä tekstiä täällä Bloggerissa tai Facebookissa. Lisäarvan saat, jos liityt tykkääjäksi Facebookissa tai lukijaksi täällä Bloggerissa, jos et näin ole jo aiemmin tehnyt!

Arvonta on voimassa sunnuntaihin 14.6. saakka.7 kommenttia:

 1. Hihii :D MOON niin mukana :D <3 T: Vanhempi pikkusiskosi :D

  VastaaPoista
 2. Olipas sisko tehnyt hyvän rotuvalinnan :-)

  VastaaPoista
 3. Tuo istuis niin hienosti meidän Hangon kämpälle. Ei ku siivilöimään.
  Eliisa

  VastaaPoista
 4. Mukana. :) Jaanuska

  VastaaPoista
 5. Tottahan sitä täytyy arvontaan osallistua!

  VastaaPoista
 6. Ihana siivilä! mukana ollaan :)
  Helmi

  VastaaPoista
 7. Mukana tottakai! :) Mari

  VastaaPoista