tiistai 2. kesäkuuta 2015

Kesäkuun ilostuttajat


 Onneksi ei niin kesäisestä säästä huolimatta ulkona on paljon kesäntuojia kukkien muodossa.
Kalliomäen pihalla kasvaa valtavasti kevätesikoita, jotka juuri nyt ovat kauneimmillaan.
Ne tuntuvat valloittavan enemmän ja enemmän tilaa, kun korkeat ruohot eivät enää haittaa niiden kasvua. Eivätkä ne tunnu olevan pahoillaan ollenkaan, vaikka kukkinan jälkeen hurauttelen niiden yli ruohonleikkurilla. Päinvastoin, tuntuu että ne ovat vain innostuneet enemmän olostaan! Myös nämä kaunokaiset ovat nousseet uskollisesti Kalliomäen pihalle, vaikken niitä kukinnan jälkeen mitenkään erityisen helläkätisesti kohtelekaan. Nämä lienevät tasetti-narsisseja. Tavalliset keltaiset narsissit ja nämä rinnakkain tuovat hauskan kontrastin. Näiden tuoksu on kuitenkin huomattavasti voimakkaampi verrattuna tavallisiin narsisseihin.
 

 Tällainen kaunis virna on myös Kalliomäen rinteen sulostuttaja. Jos joku tunnistaa tämän niin mielelläni kuulisin sen tarkemmankin nimen :)


Kirpputorihankintani on nyt muuten viimein päässyt siihen tarkoitukseen mitä varten sen ostin. Nyt orvokit ovat viimein koristamassa laatikkoa!

Ps. Kiitos teille lukijat. Facebookissa Kalliomäen sivun tykkäjien määrä on juuri puhkaissut sadan tykkääjän määrän :) Huikeaa! Täällä Bloggerin puolella määrä on pysynyt tasan yhdessä :D Ehkä se ei kuitenkaan liene koko totuus, eihän? :) Kun tässä oikein saan aikaiseksi niin luulen, että laitan sadan tykkääjän ylityksestä käyntiin arvonnan. Ainakin yksi ihastuttava emalisiivilä odottaa sopivaa uutta kotia itselleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti