maanantai 16. maaliskuuta 2015

Mieli matkalla


 Viikonloppu hurahti vauhdikkaasti hyvässä seurassa. Seuran myötä pohdittavaksi tulivat myös matkasuunnitelmat! Teimme viime syksynä mukavan matkan Ranskaan ja onnistuneen matkan jälkeen tietenkin pohdimme, että mihin sitä seuraavaksi matkaisimme. Suunnitelmat jäivät vielä pohdinnan asteelle, joten hyviä ideoita pidennetylle viikonloppulomalle otetaan vastaan!

Näin aikuisiällä ystävien luona/kanssa yökyläily on juhlaa. Kodin Kuvalehdessä oli tovi sitten juttu otsikolla "Ystävät, yökyläilkää". Tätä ohjetta olemme noudattaneet.

 "Pahimmillaan kyläily on suoritus. Kutsut vieraita ja puunaat kotisi. Muistelet, mitä kokkasit viimeksi, jotta et vain tekisi taas samaa. Etsit turhaan kaapista unelmiesi mekkoa, jossa näyttäisi ihmiseltä, joka haluaisit olla. Vierailun jälkeen mietit: Meniks tää hyvin? Yökyläily alkaa siitä, mihin suorituskyläily loppuu. Se alkaa, kun vaihdat edustusmekkosi pyjamaan ja ripsivärisi alkavat varista. Lojutte vierekkäisillä patjoilla, ystäväsi ja sinä. Kumpikin on hetken ihan pieni, ei kenenkään äiti eikä vaimo. Sitten puhutaan niin, että kaikki on sanottu ja järjestyksessä." (Anna Sillanpää, Kodin Kuvalehti)

Ihanaa omistaa useita ystäviä, joiden kanssa yllä mainittu toteutuu. Toivottavasti teillä muillakin on näin! Seuraavia yökyläilyjä odottaessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti