tiistai 10. helmikuuta 2015

Kukkia, kukkia ja kukkia!


 Joulukaktukseni kukki marraskuussa ja nyt se päätti yllättää uudelleen uusilla nupuilla. Kevätajatukset vain voimistuvat, kun uutta elämää puskee kasveista! Mielestäni vihreän sävyistä kaunein on tuo kuvassa taustalla näkyvä vaaleanvihreä, jota puskee orkideasta.


 Kotona kukkapenkki on keväisin näyttänyt tältä viime vuosina. Lemmikit ovat vallanneet alaa aivan liikaa, mutta en mahda sille mitään etten malta niitä hävittää. Mielestäni ne on niin kauniita, sekä sinisenä että valkoisena. Viime syksynä en kotona tullut istuttaneeksi yhtäkään sipulikukkaa. Onneksi vanhat sipulikukat tuntuvat uskollisesti nousevan vuodesta toiseen ilostuttamaan keväällä.
Kalliomäellä onkin ollut todella hauskaa keväisin ihmetellä mitä kaikkea maasta ponnistaa. Nyt jo paremmin näkeekin mitä kaikkea siellä kasvaa, kun pitkät kuivat ruohot eivät peitä kaikkea alleen.


Nämä tulppaanit ovat yksi suosikeistani, jotka vuodesta toiseen kukkapenkkiin nousee.

 

Sai isältäni lainaksi kunnollisen kameran, joten siihen tutustuessa ja sen mahdollisuuksia tutkaillessa kuluu aika mukavasti. Tässä muutama kokeilu tältä päivältä. Kukkia, kukkia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti