torstai 19. helmikuuta 2015

Aurinkoa ja timantteja


Kuluneet viikot ovat menneet enemmän tai vähemmän flunssan kanssa taistellessa. Siksipä jokainen aurinkoinen hetki on ollut enemmän kuin tarpeen. Kuinka se flunssainenkin olo muuttuu heti paljon paremmaksi, kun vai hiukan aurinko vilkahtaa? Flunssaa on tullut hoidettua mm. levolla ja vitamiineilla. Totesin ettei sen parempaa tapaa nauttia c-vitamiinia olekaan, kuin pilkkoa hedelmiä kulhoon ja nautiskella ne auringon paistaessa.


 Oletteko huomanneet, kuinka jäätyneet vesipisarat muuttuvat kuin timanteiksi puiden oksilla auringon osuessa niihin? Itse en ollenkaan meinannut malttaa lopettaa niiden ihmettelyä. Niin kauniita ne oli. Nyt täälla meillä on ilma niin paljon plussalla, että tältä erää timantit ovat hävinneet. Onneksi ne ovat kuitenkin uusiutuvia timantteja!



 Myös Vanhaherra nauttii koko sydämestään, kun ulkona saa temmeltää auringon paistaessa. Herran selkäongelmat vaikuttavat olevan täysin mennyttä elämää. Sen verran vauhdikkaasti lumihangessa pomppiminen herralta sujuu jälleen. Ihania aurinkoisia ja flunssattomia päiviä teille kaikille lukijoille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti