sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Muutoksen tuulet


 Huh huh! Näin voisi sanoa vauhdista, jolla asiat tapahtuvat tässä perheessä.
Vuoden vaihtuessa meillä ei ollut minkäänlaisia (pieni ajatus vain minun päässäni) muuttosuunnitelmia ja tällä hetkellä tilanne on se,
että omasta kodista on tarjous hyväksytty, uudesta kodista tarjous on hyväksytty ja kaupanteot sovittuna samalle päivälle. Ja onpa niinkin, että muuttopäiväkin vaikuttaisi olevan varsin nopeasti.

Joskus sitä vain käy niin, että kun pyörä lähtee pyörimään niin se kulkee vauhdilla.


Nyt siis hiljakseen (?!! :D) on tarkoitus alkaa käymään laatikoita ja kaappeja läpi.
Koska uusi koti on kerrostalossa on Kalliomäelle tiedossa monenlaista kerrostalossa tarpeetonta.
En usko, että esimerkiksi lämpökompostoria katsottaisiin erityisen ilolla uuden kodin pihassa. Tai toisaalta, mistähän sitäkään tietäisi etukäteen!


Melkoisesti on tiedossa siis pohdintoja myös siitä, että mitkä huonekalut uuteen kotiin mahtuvat. Mitkä muuttavat Kalliomäelle ja mitkä johonkin ihan muuhun uuteen kotiin. 
Uusi koti kuuluu vanhojen kerrostaloasuntojen kanssa samaan sarjaan. Kaappitilaa ei ole mahdottomasti, joten myös sen vuoksi tavarat täytyy käydä tarkemmalla seulalla läpi. Ja se on hyvä se. Tällaisenä hetkenä huomaa, kuinka paljon sitä kaapeissa on tavaraa, joka on "tarpeellista". Tosin jos sitä tarpeellista ei edes muista, saati sitten ole käyttänyt viimeiseen sanotaanko viiteen vuoteen niin kuinka tarpeellista se sitten oikeasti on? Tästä minulla ja miehelläni on hieman eriäviä mielipiteitä, joten muutama keskustelu erinäistenkin tavaroiden tarpeellisuudesta on tuleville viikoille tässä perheessä tiedossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti