sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Sielunhoitoa sopalla ja pohdintoja asumisesta


Tämähän alkaa näyttämään siltä, että Kalliomäki on siirtynyt ruokablogiksi!
No ei sentään. Sattuipa vain niin, että sairastaminen on aikaansaanut sen, että jääkaappi on ollut melkoisen tyhjä ja tässä yhteydessä päädyttiin ajatukseen "tempaistaan hatusta" eli tehdään sitä mitä kaapista sattuu löytymään! Ja nyt sattui löytymään muutama bataatti, sipulia ja purkillinen kookosmaitoa. Valmis keitto maistui kyllä hyvältä! Mieheni toki on piipahtanut kaupassa tyylillä hae maitopurkki ja kurkkua. Ja toipahan hän pyynnöstäni myös persiljaa.


Ruokailujen  lomassa meillä on usein myös tapana käydä ehkä tärkeimmät keskustelumme.
Olen jo pitkään puhunut miehelleni siitä, että kahden vanhan talon ja pihan yhdistelmä on melkoisen työläs. Tästä on siis puhuttu jo useamman vuoden puolella. Hämäläinen mieheni kuitenkin tarvitsee uusien asioiden sulatteluun aikaa ja näin ollen tämä asia on nyt sitten ollut hautumassa mielessä. Eteläpohjalaisena minä olisin usein turhankin nopeasti jo toteuttamassa asioita, kun toinen on vasta päässyt pohdinnan alkuun :D

No nyt satuimme olemaan pohdinnoissamme samalla taajuudella ja myös toteutus oli mahdollista pistää käyntiin. Näin ollen teimme tarjouksen kerrostaloasunnosta, joka viehätti molempia. Tosin ehdollisena, että oma talo saadaan myytyä. Myös oman talon välityssopimus on ehdollisena eli jos kerrostaloasunto ehtii mennä ennen omamme myyntiä niin sitten voimme harkita haluammeko jatkaa vielä myyntiä. 
Kalliomäestä emme missään tapauksessa halua luopua, joten vaikka oma koti rakas onkin niin se parka nyt hävisi Kalliomäelle. Tai katsotaan kuinka tässä nyt vielä käy kodin osalta! Tapahtuu niin kuin on tarkoitettu.

Kotoa en ole juurikaan kuvia laittanut niin nyt halutessanne pääsettekin sitten kerralla asuntokierrokselle! Tästä kurkistus meille!


Lisäksi muistuttelen siitä, että vielä tänään on mahdollista käydä osallistumassa arvontaan Kalliomäellä. Kaipaatko itsellesi Teeman kahvikuppeja? Jos näin, niin käyhän osallistumassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti