keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Sattumat elämässä voivat viedä vaikka lehteen!

 

Sattumat elämässä voivat johtaa meitä mitä kummallisimpiin tapahtumiin ja paikkoihin.
Vai mitä sanotte seuraavasta?

Toissa kesänä osallistuin arvontaan yhdessä blogissa. Kesäloma humahti lähes loppuun ja tulin piipahtaneeksi Kalliomäen sähköpostissa. Siellä minua odotteli viesti onnitteluiden kera. Olin voittanut arvonnan! Arvonnan voittona oli lippuja Särkänniemeen. Huomasin asian sen verran myöhään, ettei reissu Särkänniemeen enää sille syksyä tullut kyseeseen. Näin ollen menimmekin sitten siskoni ja lastensa kanssa Koiramäen Joulutapahtumaan klik!

Samaisessa onnitteluviestissä oli myös Ilonan tervehdys ja yllättävä kysymys. Hän kun oli päätynyt arvonnan kautta lukemaan blogiani ja sen myötä tiedusteli, että mitä ajattelisimme jutusta lehteen! Oma reaktioni oli, että "no ei kai", mutta mieheni vain hymähti ja totesi, että "no hän on vain odottanut, että mitä tuo blogi oikein aiheuttaakaan"!

Vastasin varovaisesti tämän jälkeen, että no ei kai sitä koskaan mihinkään voi ehdotonta ei:tä sanoa, mutta että katsellaan! Ja hups kuinkas kävikään! Ilona lähestyi saman tien Meidän Mökki-lehteä ja siitä se asia sitten vaudilla eteni niin, että Ilona ja Hanne saapuivat juttua mökillemme tekemään muutaman viikon kuluttua ensimmäisestä viestistäni :D 

Mukavan päivän saimme kanssaan viettää. Kiitos vain molemmille :)

Nyt te muutkin pääsette juttua lehdestä ihmettelemään.
Nämä kuvat tässä päivityksessä ovat samalta päivältä. 
Ilonan ja Hannen vierailun aikana kameraa ei käteen ehtinyt itse ottamaan.






Ja tältä näyttää nyt lehden kansi, josta jutun Kalliomäestä löytää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti