maanantai 2. lokakuuta 2017

Sadonkorjuun aikaan


 Keväällä elin vielä ajatuksessa, että Kalliomäellä tulee vietettyä aikaa paljon kesän aikana. Niinpä myös tavalliseen tapaan tuli laitettua kasvimaat jne. No varsin vähälle hoidolle jäi. Raukat eivät koskaan ehtineet edes kanankakkaa saada niskaansa ja näin ollen sato jäi varsin pieneksi ja pienikokoiseksi. Mutta olihan vaan mukavaa mutustella Kalliomäen perunoita, herneitä ja yrttejä pitkin matkaa, vaikka surkean kokoisia olivatkin. 



Sadonkorjuu tapahtui Kalliomäellä varsin kauniissa kesäsäässä. Vaikka syksyä eletäänkin. Myös Pikkumies sai olla mukana touhuissa.


Kotona keiteltiin omenahilloa ja nautittiin siitä, että talvella Kalliomäki on osana lautasta silloin, kun omenahilloa lautaselle eksyy.
 

Olen pitkään jo kuulunut paikalliseen Reko-ryhmään, mutta hankintoja ei ole sen kautta vielä aiemmin tullut tehtyä. No nyt tuli. Ja varsin iloinen olin kaiken toimimiseen ja tarjontaan.
Sadonkorjuu teemalla sekin jatkui. Myös Nuoriherra oli hyvin kiinnostunut Rekon tarjonnasta :D


Vihdoin viimein Kalliomäellä valmistui myös portit. Voi sitä riemua, kun koirakaksikko sai vilistää vapaana pitkin pihaa. Ensi kesää odotellessa! Klik!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti