tiistai 21. kesäkuuta 2016

Tarvetta laseille? Arvonta Kalliomäellä :)


 Lupasin arvonnan, kun tykkääjien määrä Facebookissa ylittää 150 henkilöä. 
Ja nyt niin on käynyt. Kiitos teille!

Oikeastaan ajatus arvonnasta lähti liikkeelle, kun siivoilin Kalliomäellä kaappeja. 
Ja tulin todenneeksi, että melkoisen monta erilaista lasia(kin) on kirpputorilta mukaan tarttunut vuosien mittaan. Klik!
Jossain vaiheessa erityisesti Riihimäen lasin vanhoja sinappituoppeja putkahteli vastaan usein ja niitä sitten onkin matkaan tarttunut... Sen verran, että ajattelin että kyllä se reilu parikymmentä meille kahdelle riittää ;D Joten nyt joku onnekas voi voittaa itselleen näitä kuusi kappaletta. 

Täytyy todeta, että näidenkin lasien kohdalla on muutamassa vuodessa hinta kirpputoreilla pompsahtanut. Itse olen maksanut näistä parhaimmillaan 10 senttiä. Ja enimmilläänkään en yli euroa .
Jos siis itsellesi näitä haluaisit, niin kommentoimalla tätä postausta täällä Bloggerissa tai Facebookissa osallistut arvontaan. Jos kommentoit sekä Bloggerissa että Facebookissa osallistut molemmilla kommenteilla. Lisäarvan saat liittymällä lukijaksi täällä Bloggerissa tai tykkääjäksi Facebookissa. Arvonta päättyy sunnuntaina 26.6.2016.
Jätä kommenttisi yhteyteen sähköpostiosoite,  jos kommentoit täällä Bloggerissa anonyymina. Saan sitten helpommin sinuun yhteyden, jos satut voittamaan!
Onnea kaikille arvontaan.

3 kommenttia:

 1. Bloggerlukijana mukaan ja fb:ssä myös mukana!
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista