keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Muutos. Oi mikä ihana sana :D
Just. Tulinko matkan varrella luvanneeksi jotain? (klik!)
Istumista tuossa kuvan keinutuolissa?

No eihän se, että suunnittelee kesähuonetta ole projekti eikä mikään... Eihän?
Ihan toistahan se on multakuormien kärrääminen ja kivien kääntely :D

Kummasti sitä mieli muuttuu ja puurtaminen unohtuu, kun kaikenlaista uutta suunnitelmaa putkahtelee mieleen Kalliomäen päänmenoksi. Ja siinä samassa oman ja muutaman muun päänmenoksi.

Makuuaitta Kalliomäellä on (klik!), mutta lisätila makuupaikkojen suhteen ei olisi ollenkaan huonompi juttu. Siitähän se idea sitten lähti jalostumaan.

Tällä hetkellä tämä on siis ihan suunnitelmatasolla tämä projekti, mutta ajatuksena olisi rakentamattomaan vinttiin tehdä lattia ja siten saada se käyttöön kesäisin makuutilana.
Sen verran selvittelin, että rakennuslupaa/ilmoitusta moinen projekti ei mökkikunnassamme tarvitse, jos tila pysyy yhtenäisenä ilman väliseinää.
Mutta aika monta muuta juttua kylläkin :DVintillä on ikkunat molemmissa päädyissä, joten valoa sinne saa sitä kautta.
Puuta, sahanpurua ja lepakonjätöksiä löytyy enemmän kuin laki sallii, joten ihan pikkuprojekti tämä ei ole. Mutta toisaalta. Pakkohan sen ei oikeasti ole olla tämän kesän projekti. Mutta itseni tuntien usein suunnitelmani "pruukaavat" tapahtua, kun pistän tuulemaan.

Vinkkejä projektia varten otan mielelläni vastaan.  Miten olette moisen muutoksen toteuttaneet?
Imuauto? Mistä rappuset? Ja minkälaiset rappuset? Sisäkautta vaiko ulkokautta?
Tuon alla olevan kuvan löysin jostain sisustuslehdestä. Kalliomäellä ongelmana on se, että korkea kohta yläkerrassa osuu juuri hankalasti tulisijojen kohdalle sisällä. Joten ehkä sisäänkäynti olisi järkevintä toteuttaa kylmän eteisen kautta.

Oi ja voi. Pohdittavaa riittää. Mutta eikö suunnitteleminen ole osa tätä hauskuutta?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti