maanantai 6. heinäkuuta 2020

Ruuhkaa vuodessa?

Inhoan sanaa ruuhkavuodet!!
 Mutta minkäs sille mahtaa, jos se kuitekin kuvaa jokseenkin mainiosti kulunutta vuotta.
Kyllä! Edellisestä postauksestani on kulunut yli VUOSI!!! Mutta huvittavinta tässä on, että täällä on roikkunut puolivalmis postaus tammikuusta saakka. En vain ole koskaan sitä saanut julkaistua, kun se ei koskaan tullut valmiiksi :D Mutta elämääni kuvatakseni jätän senkin postauksen kuvat tähän mukaan. Pääsette nyt sitten samalla kurkistamaan meidän jouluummekin. :DD Jokseenkin kuvaavaa tälle ajalle.

Tiedättekö ne hetket, jotka vain vilahtavat ohitsesi? 
Päivä meni jo, viikko siinä perässä. Ja miten nyt jo ollaan yli juhannuksen??
Siltä kuluneet kuukaudet on tuntuneet. Olen yrittänyt muistaa pysähtyä ihmettelemään kuitenkin hetkiä. Niitäkin, jolloin pyykkiä on laittamatta ja tiskipöydällä on vuori tavaraa. Ja samaan aikaan lapsi haluaa antaa sinulle itse tekemäänsä leikkiruokaa.

Vuoden alku koronan ja kaiken sen mukanaan tuoman kanssa on ollut aikamoista vauhtia. Mutta se on näkynyt myös siinä, että aikaa Kalliomäellä on vietetty paljon. Olemme olleet siellä käytännössä kaiken vapaa-aikamme. Ja isän avustuksella sinne on viimein ilmestynyt kauan toivomani kasvihuone. Laitan siitä vielä lisää kuvia, kunhan se valmistuu ihan valmiiksi.

Ihanaa kesää teille kaikille! Täällä ollaan hengissä ja Kalliomäkikin voi hyvin.
Yritän todellakin ehtiä tänne jälleen pian!

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla teistä! Olen itse huomannut että bloggaaminen tosiaan vaatii aikaa, ja kun elämä rynnii päälle se sitten helposti vain jää... Mutta sellaisia harrastusten kuuluukin olla että niitä tehdään sitten kun on intoa ja aikaa :).
    Ihanan näköinen kasvihuone, toivon siitä lisää kuvia tänne tai instan puolelle :) ! Mukavaa kesää teille.

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin 😊 Katsotaan saako tämä uutta vauhtia. Iloa kesään!

    VastaaPoista